Skip to content
logo-white-horiz-2

Haal Maximale Waarde uit de Verkoop van Uw Bedrijf

Krijg de meeste waarde, geïnteresseerde kopers en een efficiënt proces met het toonaangevende M&A-bedrijf. Omdat elke ondernemer het verdient om met vertrouwen zijn bedrijf te verkopen.

Vul het formulier in om uw exit- of groeimogelijkheden te verkennen.

 

De resultaten spreken voor zich

11B

Meer dan $11 miljard aan transactiewaarde over verschillende sectoren, mogelijk gemaakt door ons wereldwijde netwerk van kantoren.

1-m&a-firm

Gerangschikt als de #1 verkopende M&A-firma voor privébedrijven door Refinitiv en Pitchbook's Global League Tables.

1750+

Meer dan 1.750 deals voltooid met oplossingen die de waarde maximaliseren voor groeiende en vertrekkende bedrijven.

14-offices-2

14 wereldwijde kantoren strategisch gepositioneerd in Noord-Amerika, Europa en Afrika.

Meer dan 100 deals per jaar gesloten in alle sectoren

Eigenaren maken zich vaak zorgen over hun niche marktpositie en potentiële interesse van kopers. Door gebruik te maken van onze uitgebreide databases, blinken we uit in het identificeren van kopers die perfect aansluiten bij uw doelstellingen.

_IMG5728

Gemoedsrust voor bedrijfseigenaren

Compass group equity partners quote
KGM Quote
benchmark-international-germany-ma-office5

De winnende formule om maximale waarde te garanderen

M&A-experts werken dag en nacht, gebruiken waarderingsmethodologieën, expertise in marktanalyse, inzicht in brancheontwikkelingen en onderhandelingsstrategieën om de best mogelijke deal voor bedrijfseigenaren te garanderen.

Een vertrouwelijk proces is belangrijk

Ons Fingerprint Process is ontworpen om het verkoopproces aan te passen, zodat elke stap van de deal grondig en voordelig wordt doorlopen.

Fase 1

We zullen markten, bedrijven en waarderingen analyseren, samen met cruciale discussies over dealstructuur, M&A-trends en de motivaties van de verkoper.

Fase 2

We zullen strategieën ontwikkelen, portfolio's samenstellen en ontwikkelingsmaterialen zoals Vertrouwelijke Informatie Memoranda en verkoop-teasers creëren.

Fase 3

We zullen interesse genereren, NDAs en prospectprofielen behandelen, Vertrouwelijke Informatie Memoranda verspreiden, en calls en vergaderingen plannen met goedgekeurde prospects.

Fase 4

We richten ons op het opwekken van interesse, het verhogen van de waarde en het verkrijgen van schriftelijke aanbiedingstermen, waarbij we ernaar streven deze te maximaliseren voordat we ze aan u presenteren.

Fase 5

We streven ernaar verkopers uitgebreide begeleiding te bieden. Dit omvat het afhandelen van due diligence, projectmanagement, pre-closing taken, coördinatie van vergaderingen, het vergemakkelijken van overeenkomsten en, idealiter, het vieren van succesvolle dealafsluitingen.

Wacht niet langer

Ziet de branche van uw bedrijf historische veelvouden?

DSC03468A